Projektikenttien lisääminen (Configure)

ForceProofin testausprojekteissa on valmiina kentät projektin nimelle, testin tekijän nimelle.

Esimerkiksi koulutuskäytössä voidaan kaikille projekteille haluta tallentaa Vuosikurssi, Luokka tai Kurssin tunnus, jolla testausta on tehty. Asiakaskäytössä voi olla tarvetta esim. kentille Asiakkaan nimi ja Materiaali.

Tällaisia tilanteita varten ForceProof tukee lisäkenttien lisäämistä projekteihin. Lisäkenttiä voi olla 1-5 kappaletta.

Kenttien määrittäminen

ForceProof Configuressa voi ottaa käyttöön ja nimetä kuten haluaa haluamansa määrän kenttiä. Kun kentät on otettu Configuressa käyttöön, ne ovat käytettävissä kaikissa ForceProof-perheen sovelluksissa projektin tietoina.

forceproof-calibrate1. Käynnistä ensin ForceProof Configure. Löydät sen ikonin työpöydältä tai Windowsin käynnistä-valikosta ForceProof-kansion alta.

2. Kun Configure on käynnistynyt, valitse työkalupalkista Muokkaa projektien kenttiä.

3. Saatavilla on viisi lisäkenttää. Ottaaksesi lisäkentän käyttöön, valitse valintaruutu kyseisen kentän edellä ja kirjoita lisäkenttään haluamasi kentän nimi.

2016-10-10-15_59_02-configure-forceproof-stora-enso-imatra

4. ForceProof Testerin uudelleenkäynnistämisen jälkeen uudet kentät ovat näkyvillä Uusi projekti -ikkunassa (sekä myöhemmin projektia muokattaessa): 2016-10-10-16_24_29-uusi-projekti

Report Designerissä voit käyttää lisäkenttiin syötettyjä arvoja kenttien nimillä extraField1, extraField2, jne. vastaavasti:

Lisäkenttien käyttö Report Designerissä

Lisätietoja raporttien muokkaamisesta

Järjestelmäylläpitäjille: Tieto lisäkentistä, jotka ovat käytössä, sijaitsee ForceProofin ohjelmahakemistossa, esimerkiksi:
C:/Program Files (x86)/Forceproof/globalSettings.ini

© Copyright Scanrobot Oy & Fluxitek Oy